کد ویدیو
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۰ - ۱۵ آذر ۱۴۰۴

ببینید| ویدیویی از آخرین روزهای بشار اسد|تحقیر مردم و ارتش و انتقاد از حزب الله

شبکه «العربیه» وابسته به عربستان سعودی از دقایقی پیش در حال پخش قطعه‌ای ویدئویی حساس است که ادعا می‌کند به‌تازگی به آن دست یافته است.

رویداد۲۴|  در این ویدئو، بشار اسد، رئیس‌جمهور سابق سوریه، در حال گشت‌زنی در برخی مناطق دمشق دیده می‌شود. این فیلم را لونا شبل، مشاور رسانه‌ای او، ضبط کرده است؛ فردی که در هفته‌های پایانی عمر نظام سوریه به شکلی مشکوک کشته شد و در آن زمان برخی منابع احتمال جاسوسی او برای امارات یا حتی رژیم صهیونیستی را مطرح کرده بودند. اکنون انتشار این فیلم، دوباره آن گمانه‌ها را تقویت کرده است.

در بخش‌هایی از این ویدئو، بشار اسد به ساکنان منطقه غوطه شرقی اهانت می‌کند. همچنین لونا شبل در لحظه‌ای از فیلم با کنایه انتقاداتی را به نیرو های حزب الله وارد می‌کند 
در جای دیگر بشار پس از دست تکان دادن برای نیرو های ارتش به آن ها اهانت می‌کند.

انتشار این اسناد در سالگرد سقوط نظام سوریه آغاز روایت رسانه ها از زیر پوست نظام سوریه به خصوص نظرات آن ها در پشت پرده در خصوص متحدان خود می‌باشد.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: بشار اسد ، حزب الله
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما